Autostreit
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Alkolåse

featured image

Service Center for SMART START alkolåse

Autostreit Bosch Car Service Herlev er Service Center for SMART START alkolåse og vi yder både service og laver nye installationer samt flyt til din nye bil.

SMART START ALKOLÅS benyttes af mange erhvervskunder i Transport og Servicebranchen, men også private, der ønsker den forbyggende løsning.

SMART START Alkolåsen er godkendt af RIGSPOLITIET og Færdselsstyrelsen som leverandør af alkolåse til alkolåsordningen.

Alkolåsordningen er for bilister, der er frakendt førerretten. Alkolåsen sikrer, at bilen ikke kan starte uden at føreren puster, og at udåndingsluften selvfølgelig er under den tilladte grænseværdi.

Med Smart Starts alkolåse, er du med til at øge sikkerheden i trafikken.

 Alkolåsen kan bruges i alle køretøjer eller maskiner med en tænding. Når alkolåsen er installeret, er den sluttet til startsystemet, og dermed kan køretøjet først startes, når føreren har blæst i alkolåsen.

Alkolåsen forhindrer, at bilen kan startes, hvis der bliver målt en promille på over 0,2 eller 0,5 i udåndingsluften

På den måde er alkolåsen præventiv og en god foranstaltning både for private og for erhvervsdrivende.

Den obligatoriske ordning

Obligatorisk ordning – hvor promillen er over 2,0 med frakendelse af kørekortet i over 3 år + 2 år. Her kan du de sidste 2 år komme ud at køre hvis du har en monteret, hvis du ikke installerer alkolås, kan du først generhverve dit kørekort efter 2 år.

Den frivillige ordning

Frivillig alkolåsordning – promille mellem 1, 2 og 2,0 med frakendelse af dit kørekort i op til 3 år. Her kan du få installeret en alkolås med det samme og komme på vejen i egen bil i hele frakendelsesperioden.
Du godkendes af myndighederne, før du kan få installeret en SMART START alkolåsordning.

Vi tilbyder 3 forskellige Alkolåse:

Bedst til private

SmarTox Alcohol Breath Tester er en lille smart håndholdt og brugervenligt alkometer.

Inkl. taske og 5 mundstykker, ekstra mundstykker kan bestilles
AAA-batterier 3 stk.
Resultat liste over de sidste 10 blæs
Kan kalibreres, anbefales minimum en gang årligt.

Professionelt alkometer

AlcoTrue® C leverer hurtige resultater med stor nøjagtighed.

Alkometer AlcoTrue® C er lig med høj kvalitet og har en stabil elektrokemisk brændselscelle for præcise målinger.
Kalibrering skal foretages en gang om året

Avanceret alkometer

Alkometer Alcotrue P er et professionelt alkometer med hurtig og nøjagtig bestemmelse af alkohol i udåndingsluften. AlcoTrue P er et alkometer, som anvendes professionelt i forbindelse med sikkerhed, da den giver en præcis og pålidelig måling af promillen.til at forbedre

Kontakt os og hør mere om Alkolåse


Autostreit – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!