Autostreit

Bremseservice og bremsereparationer

Bremseservice og bremsereparationer

Bremser af høj kvalitet er dit bedste forsvar, når det handler om at holde dig og din bil sikre på vejene.

Hos Bosch Car Service har vi ekspertviden i bremsesystemet. Dette er takket være Boschs bremseinnovationer, som har leveret sikkerhed i mere end 90 år.

Bilens bremser skal fungere sikkert og pålideligt i alle situationer. Bosch Car Service og Autostreit udfører professionelle bremsereparationer og bremseservice på både mekaniske og hydrauliske bremsesystemer og kan udskifte sliddele som bremseklodser, bremseskiver og bremsekalibre. Vi udfører også reparationer af sikkerhedssystemer som ABS, ASR og ASP. Hos os får du bremseservice og bremsereparationer, du kan stole på.

Book tid on-line til service eller reparation her

Autostreit – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!