Autostreit

Dækservice

Vi udskifter gerne dine dæk og hjul!

For mange er dækskiftet en knap så hyggelig fritidsbeskæftigelse. Det opleves ofte som både tidskrævende og lidt af en tålmodighedstest. Hos os skifter vi dine dæk hurtigt, sikkert og
bekvemt, mens du slapper af med en kop kaffe. Vi bruger verdensførende dækmonteringsudstyr fra Bosch, der sikrer høj kvalitet og maksimal sikkerhed.

Afbalancering og indstilling af dine hjul

Når du skifter dæk, kan vi også styre og justere hjulindstilling og afbalancering, alt sammen for at give dig en sikker og stabil køreoplevelse på vejen.

Dæk og fælge forhandles, monteres og opbevares

Har du en bil, ved du formentlig allerede, hvor vigtigt det er at have de rette dæk på bilen hele året rundt.
Hos Autostreit tilbyder vi blandt andet opbevaring af dine dæk på vores dækhotel, ligesom vi også tilbyder salg, montering og afbalancering af både dæk og fælge.
Derudover foretager vi også sporing / 4-hjulsudmåling samt lapning af dæk til en billig pris.​Vi tilbyder både salg og montering af helårsdæk, sommerdæk og vinterdæk, så du er godt kørende hele året rundt.

Har du brug for hjælp til at få tjekket dine dæk og fælge, er du altid velkommen til at komme ind forbi vores værksted, så vi sammen kan tjekke, om dine hjul kan gå en ny sæson trygt i møde. Vores værksted er beliggende i Herlev, så kommer du for eksempel fra Bagsværd, Værløse eller omegn, skal du ikke køre ret langt.

Hvad koster det at skifte dæk på fælge?

Vi tilbyder en attraktiv pris på hjulskift på kun 499 kr. inkl. moms – det behøver nemlig ikke at koste en formue at få skiftet sine dæk på bilen. Skal du have lappet dine dæk, eller ønsker du at få dem opbevaret på vores dækhotel, kan du med fordel se mere til vores priser her. Kontakt os og bestil tid, eller hør mere om vores dæk og fælge. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere omkring vores sortiment af dæk og fælge, så hører vi gerne fra dig, og det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at bestille en tid til hjulskift. Du kan med fordel ringe til os på telefon 44 91 26 63, men du kan også skrive til vores e-mail auto@autostreit.dk.​

Book tid on-line til service eller reparation her

 

Autostreit – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!