Autostreit Herlev
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Eftermontering af partikelfilter

featured image

Eftermontering af partikelfilter til varebiler –
Overhold den nye lov – undgå bøder

Er din diesel varebil indregistreret før 2007 må den ikke længere køre i byzoner i København, Århus, Odense og Aalborg (loven trådte i kraft 1. juli 2020)

Hos Autostreit Herlev kan vi tilbyde at eftermontere partikelfilter, således at din varbiler overholde de nye krav.

Priseksempel: VWT5 1.9 og 2.5 =  12.000 kr.  inkl. moms  og godkendelse

Kontakt os i dag og lad os eftermontere dit partikelfilter

Digital kontrol af nummerplader
Den 1. juli 2020 er der der indført digital kontrol af miljøzonerne baseret på automatisk aflæsning af nummerplader. Først fra 1. oktober 2020 vil der blive udstedt bøder baseret på den digitale kontrol.

Er du i tvivl om din varebil lever op til reglerne for miljøzoner?

Klik her og indtast nr. plade


Autostreit Herlev – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!