Autostreit

Motorvarmer

Motorvarmer – undgå det kolde gys

En kold vintermorgen kan det være skønt at stige ind i en allerede opvarmet bil. Og har du enforvarmet motor, reduceres bilens emissioner desuden med op til 80 procent mindre kuldioxid og kulbrinte i de første kilometer, som bilen kører. Af andre fordele kan nævnes, at slitagen på motoren reduceres, og du får en bedre brændstoføkonomi. Hvis din bil har en brændstofvarmer eller anden tillægsvarme, kan vi hjælpe dig med servicen.Vi har omfattende erfaring med varmere fra f.eks. Eberspächer og Webasto til både benzin- og dieselbiler.

Undgå det kolde gys om morgenen…

Ville det ikke være dejligt, hvis man også på kolde vinterdage kunne sætte sig ind i en dejlig varm bil og køre afslappet afsted ? Ingen stivfrosne fingre, ingen iskolde sæder.

​Der er mange gode grunde til at vælge en Webasto varmer:

Aldrig mere fryse…

Lige fra starten en dejlig varm kabine, ingen kolde sæder eller betjeningsdele – altså maksimal komfort med en Webasto Motorvarmer.

Spar kostbar tid…

Med en Webasto komfort/motorvarmer bliver man fri for den besværlige rensning af ruderne.

Dag efter dag kan man stige ind i en dejlig varm bil.

Altid is- og dugfri ruder…

Ikke alene er ruderne optøede, når man stiger ind i bilen – tilduggede ruder og tilisning igen bliver effektivt forhindret af motorvarmeren.

Mere sikkerhed…

Med en Webasto bilvarmer sparer man tid og kan samtidig nyde en afslappet og sikker kørsel fra første minut. Motorvarmeren gør din hverdag og fritid nemmere.

Motor og miljø skånes…

Ingen koldstart. En forvarmet motor bruger mindre brændstof og nedsætter de forurenende stoffer i udstødningen med helt op til 66% i startfasen. Også motorslidtagen mindskes væsentligt med en Webasto Motorvarmer..

Maksimal betjeningskomfort…

Uanset hvilke krav man stiller til betjeningskomforten, har Webasto Motorvarmere en overbevisende løsning. Ligegyldigt om det er via det digitale tænd/sluk ur, den lille trådløse fjernbetjening eller den smarte GSM Start, går det legende let med alle Webasto Motorvarmere.

Autostreit – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!