Autostreit Herlev
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Autostreit En del af Bosch Car Service

featured image

Autostreit – En del del af Bosch Car Service

Bosch Car Service er verdens største uafhængige kæde med over 15.000 autoværksteder i hele verden.

Bosch samarbejder med uafhængige virksomheder inden for kvalitetssikring af kvalitetskontrol af virksomhederne i kæden. Kontrollen dækker alle aktiviteter og fungerer som en sikkerhed for kunder hos Bosch Car Service-autoværksteder.

Som autoværksted i Bosch Car Service arbejder vi med viden fra Bosch – verdens største producent af bildele og -systemer til bilindustrien. Dermed kan vi tilbyde en bred vifte af vedligeholdelse, kontrol, mekaniske bilreparationer og diagnosticering af elektronik til både benzin- og dieselbiler.

Om Autostreit

I 1987 overtog vi tankstation og autoværksted på Gl. Klausdalsbrovej, fra familien Persson som havde drevet virksomhed herfra i mere end 30 år.

​​På adressen drev vi kiosk/benzinsalg, udførte mekaniske autoreparationer samt køb og salg af biler. I starten udlejede vi halvdelen af værkstedet til en autoelektriker, OR Elektro og i 1990 overtog vi så sidste halvdel af værkstedet . Her åbnede vi karosseriafdeling hvor vi lavede rustarbejde og autoskader og var blandt de første der kunne tilbyde gratis lånebil, samtidig med at vi byggede/udvidede med ny kiosk/butik til tankstationen.​

​I 2002 byggede vi nyt større autoværksted, fremtidens værksted for alle bilmærker, på den ”nye” Klausdalsbrovej 495, Herlev, hvor vi lægger vægt på at godt fagligt håndværk går ”hånd i hånd” med den nyeste teknologi.

Vi har i dag Service- og Skadecenter med mulighed for at foretage service-eftersyn, alle mekaniske reparationer, el-reparation, salg af dæk & fælge samt sporing/4 hjulsudmåling og karosserireparationer såvel rust- som autoskader på alle bilmærker.

​Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og tilbyder stadig gratis lånebil i reparationstiden v/autoskader


Autostreit Herlev – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!