Autostreit

Skadescenter

Vi reparerer pladeskader og skader fra sammenstød

Har du været uheldig i et sammenstød eller fået en dum ridse i lakken? Nogle gange er uheldet ude, uanset hvor meget man selv passer på. Hos Bosch Car Service klarer og reparerer vi de fleste typer af pladeskader og lakskader – for alle bilmærker. Vi udfører også plastarbejde på biler. På vores pladeværksted har vi udstyr og ekspertise til at udbedre beskadigede karrosseri eller, hvis det er nødvendigt, udskifte de dele, der er alvorligt beskadiget.

Vores mål er at udføre arbejdet med et kvalitetsniveau, der overgår alle branchens regler og med det størst mulige miljøhensyn. Følelsen, når du henter din bil efter en pladeskade eller andre skader bør være, at der aldrig er sket noget.

Vi hjælper dig med forsikringen i tilfælde af pladeskader
Og hvis du ønsker det, kan vi hjælpe dig med skadeanmeldelsen og stå for kontakten med dit forsikringsselskab. Bosch Car Service samarbejder med og er certificeret af alle større forsikringsselskaber.

Autostreit – første Eurogarant certificerede skadesværksted på Sjælland

Eurogarant blev stiftet i 2004 af AIRC International og idag omfatter konceptet over 6000 værksteder i Europa. I 2010 blev Eurogarantstandarden ligestillet med bilfabrikanternes standard, hvilket garanterer at biler bliver oprettet i henhold til den enkelte fabrikants krav. I flere lande har også bilforhandlere tilsluttet sig konceptet, for at kunne dokumentere høj kvalitet også på de mærker de ikke forhandler. De næste værksteder står klar til certificering og vi er sikre på at dette koncept vil tilføre ekspertise og højne kvaliteten på skadesopretningsområdet. Der har længe været ønske om at kunne distancere sig som kvalitetsværksted, hvilket vi mener at denne certificering giver mulighed for

Der er mulighed for gratis lånebil – se mere her

Se mere om Eurogarant her

Book tid on-line til service eller reparation her

 

Autostreit – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!