Autostreit Herlev
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Gratis lånebil ved skade

featured image

Mulighed for gratis lånebil, hvis din bil har fået en skade

Nyhed: Nu kan din lånebil også blive en elbil!

Har du fået en autoskade, har du mulighed for at få en gratis lånebil, når du lader vores værksted stå for reparationen.

​Undgå at skulle undvære bilen ved skade med en gratis lånebil

En gratis lånebil er uundværlig, når din bil skal repareres, så du blandt andet har mulighed for at komme til og fra vores værksted i Herlev, hvis du for eksempel kommer fra Bagsværd, Værløse eller et tredje sted, og så du kan komme på arbejde, eller hvad du ellers bruger din bil til, under reparationsperioden.

​Vær opmærksom på, at vi kun tilbyder en gratis lånebil, når det drejer sig om en autoskade og/eller forsikringsskade. Bilen udleveres med fyldt brændstoftank og skal være fyldt op igen ved tilbagelevering.

I forbindelse med forsikringsskader samarbejder vi med alle forsikringsselskaber.

Pris på lejebil i forbindelse med mekaniske reparationer

Skal du have foretaget en mekanisk reparation, men er der ikke tale om en decideret autoskade, tilbyder vi en lejebil fra kun 250 kr. (A-kategori) pr. dag inkl. 100 km, men ekskl. brændstof.​

Kontakt os og bestil tid til reparation af autoskade hos os

Har din bil fået en skade, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for en gratis lånebil under reparationsperioden samt for at bestille en tid til selve reparationen. Du kan med fordel ringe til os på telefon 44 91 26 63, men foretrækker du skriftlig kommunikation, kan du også kontakte os ved at skrive til vores e-mail auto@autostreit.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side.


Autostreit Herlev – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!