Autostreit

Service af udstødningssystem

Service og vedligeholdelse af udstødningssystem

Har du brug for at få udskiftet eller efterset dit udstødningssystem? Bosch Car Service håndterer alle typer af udstødningssystemer for alle bilmærker.
Vi bruger udelukkende originale reservedele af højeste kvalitet. Du kan også få hjælp til at løse problemer med katalysatorer, lamdasystem og dieselpartikelfiltre.

Et nyt system til udstødningen kan ofte betale sig, fordi motoren arbejder mere effektivt, og brændstoføkonomien forbedres.
Et andet vigtigt aspekt er, at miljøpåvirkningen reduceres. Hvis du har mistanke om, at dit systemet er utæt, er det vigtigt, at du ikke kører med det for længe uden udbedring. Udstødningen indeholder sundhedsskadelig kulilte, der kan trænge ind i kabinen.

Spørg gerne efter vores fordelagtige pakketilbud, hvor både udstødningssystem og arbejdsløn indgår.

Book tid on-line til service eller reparation her

Autostreit – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!