Autostreit Herlev
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Dæk

featured image

Dæk og fælge forhandles, monteres og opbevares

Har du en bil, ved du formentlig allerede, hvor vigtigt det er at have de rette dæk på bilen hele året rundt. Hos Autostreit Bosch Car Service Herlev tilbyder vi blandt andet opbevaring af dine dæk på vores dækhotel, ligesom vi også tilbyder salg, montering og afbalancering af både dæk og fælge. Derudover foretager vi også sporing / 4-hjulsudmåling samt lapning af dæk til en billig pris.

Vi tilbyder både salg og montering af helårsdæk, sommerdæk og vinterdæk, så du er godt kørende hele året rundt. Har du brug for hjælp til at få tjekket dine dæk og fælge, er du altid velkommen til at komme ind forbi vores værksted, så vi sammen kan tjekke, om dine hjul kan gå en ny sæson trygt i møde.

Vores værksted er beliggende i Herlev, så kommer du for eksempel fra Bagsværd, Værløse eller omegn, skal du ikke køre ret langt.

Hvad koster det at skifte dæk på fælge?

Vi tilbyder en attraktiv pris på hjulskift på kun 499 kr. inkl. moms – det behøver nemlig ikke at koste en formue at få skiftet sine dæk på bilen. Skal du have lappet dine dæk, eller ønsker du at få dem opbevaret på vores dækhotel, kan du med fordel se mere til vores priser her.

Kontakt os og bestil tid, eller hør mere om vores dæk og fælge
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere omkring vores sortiment af dæk og fælge, så hører vi gerne fra dig, og det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at bestille en tid til hjulskift. Du kan med fordel ringe til os på telefon 44 91 26 63, men du kan også skrive til vores e-mail auto@autostreit.dk.​

Book tid on-line til service eller reparation her


Autostreit Herlev – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!